Sessions

Complementar el vostre casament amb sessions de foto de pre o post boda és una manera d'immortalitzar el vostre vincle d'una manera més poètica i sentimental d'aquest moment tan estimat.

Pre-Boda

Les sessions de pre-boda són cada cop més populars per a les parelles que busquen afegir un toc personalitzat al seu casament. Aquestes sessions es fan abans del dia del casament i ofereixen una oportunitat única poder captar cada parella i el seu afecte en un entorn relaxat. L'objectiu principal és crear fotografies íntimes i sinceres que mostrin la connexió de la parella.

Aquestes sessions ajuden les parelles a sentir-se còmodes davant de la càmera, alleujant qualsevol inquietud abans del casament. És un moment per expressar personalitats, compartir històries i incorporar elements sentimentals, ja sigui visitant el primer lloc de trobada, mostrant aficions compartides o gaudint d'una bonica ubicació a l'aire lliure.  Una sessió de pre-boda es converteix en una representació tangible del viatge de la parella cap al matrimoni, marcant el to per a les properes celebracions i permetent-los crear records duradors abans de dir "sí".
Saber-ne més

Post-Boda

Les sessions de post-boda, sovint conegudes com a sessions de "trash the dress", han guanyat popularitat com a una extensió creativa i sentimental de l'experiència del casament. Aquestes sessions tenen lloc després del dia del casament, oferint a les parelles una oportunitat única de capturar moments d'alegria i connexió un cop l'emoció de la cerimònia s'ha calmat.

Aquestes sessions capturen l'amor de la parella en un entorn relaxat, permetent-los expressar-se lliurement en llocs significatius o pintorescs. Les imatges serveixen per a diversos propòsits, des de crear un àlbum de fotos estimat fins a compartir a les xarxes socials o la inclusió en targetes d'agraïment per als convidats del casament. Aquesta sessió ofereix l'oportunitat de tornar a portar vestits de núvia, permetent fotografies creatives i artístiques en diversos escenaris, sigui una platja, un bosc o un paisatge urbà. Proporciona un contrast amb la formalitat del casament, capturant l'alegria de la parella d'una manera més relaxada i atrevida, oferint una fantàstica continuació de la celebració del casament.
Saber-ne més

Declaracions

Fer una sessió de fotos durant la declaració captura el moment íntim de la proposta, documentant discretament les emocions i l'alegria genuïnes mentre el noi o la noia es declara. Aquestes sessions donen com a resultat unes fotografies preuades que congelen en el temps la màgia única del moment, servint com a record sincer de l'inici d'un compromís per tota la vida.
Saber-ne més